Sesderma C-VIT, Liposzómás szérum, 30 ml, C-vitaminos arcszérum

A Sesderma C-VIT arcszérum a C-vitamin egyik legstabilabb formájával, a C-3-0-Etil-Aszkorbinsav felhasználásával készült. Azonban ennyi összetevő között képes hatékonyan kifejteni hatását ez az alapvető tápanyag? Ismerd melyek ennek az arcszérumnak a további összetevői.

Melyek az arcszérum további összetevői?

A bőrápolási termékek három alapvető feladata a szabad gyökök elleni védekezés, a bőr ragyogásának növelése és a kollagénszintézis stimulálása. Emelett a C-vitaminos arcszérum rendszeres használat mellett javítja a bőr rugalmasságát és finomítja annak textúráját.  Végül, mivel ez a szérum erősebbé teszi a hajszálerek falát, segít a couperose bőr megnyugtatásában.

A Sesderma C-VIT összetevőinek listáján a C-vitamin mellett ginkgo és fehér eper kivonatok is szerepelnek. Továbbá a termék magas koncentrációjú ricinusolajat tartalmaz amely eltömítheti a bőr pórusait.A termék továbbá tartalmaz alkoholt is amely hozzájárulhat a bőr kiszáradásához. A Sesderma C-VIT arcszérumot egyik fő pozitívuma, hogy fekete üvegpalackban értékesítik, ami azt jelenti, hogy a termék sokáig megőrzi tulajdonságait.

scroll top